Komplex nanotechnológiás sejtszeletelő eszközbeszerzési beruházást valósított meg az Elamen Zrt. az Óbudai Egyetemen technológia fejlesztés és új munkahelyek teremtése érdekében, különös tekintettel a rántott húsok szeletelésére és azon belül a hús Z dimenziós kiterjedésének nullához való konvergálására.
A lényeg, hogy olyan vékonyra kiklopfolják a rántott húst, hogy annak vastagságát már csak laboratóriumi elektronmikroszkópok segítségével lehet megállapítani.
Ami még rátesz egy lapáttal az egészre, hogy ráadásul nem is olcsó. Na jó, drága dolog ez a nanotechnológia, mi? Egy nyamvadt papírvékony rántott hús, rizzsel, savanyúsággal 1310 Ft-ba kerül. Azért ilyen árakból már ki lehetne hozni egy átlagos menza minőséget.
Ennyi pénzért azért már szelhetnék vastagabbra is azt a húst. (persze akkor nincs értelme a nanotechnológiás sejtszeletelőnek)
Na mindegy, most egy ideig megint nem járok majd oda, csak ha nagyon muszáj.