Az Óbudai Egyetem Doberdó úti menzája

Könnyűipari Étterem

Könnyűipari Étterem

Megvan a világ legrosszabb étterme!

Hatalmas fölénnyel nyert a győztes

2014. november 24. - Könnyűipari Étterem

Hatalmas fölénnyel az Elamen Zrt. - Óbudai Egyetem (Doberdó út) éttermét választotta a nemzetközi zsűri a 2014-es év legrosszabb éttermének. A doberdó úti egység minden idők legegyértelműbb győzelmét aratta a szavazáson, a lehetséges 21-ből 21 pontot gyűjtött.

legrosszabb_etterem_dij_elamen.jpg

Még mindig kritikán aluli és elszomorító, amit az Óbudai Egyetem menzáján művelnek közétkeztetés címén. Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Hadd mutassam be Önöknek a Könnyűipari Étterem legújabb fejlesztését, mellyel méltán kiérdemelte a megtisztelő címet.

elamen_zrt_lasagne.jpg

Parajos Lasagne a'la Elamen Zrt.

Ember így ételt nem készít el, még az ellenségeinek sem. Nagyjából 18, azaz tizennyolc réteg ipari minőségű lasagne tészta között található leheletnyi parajszósz, vagy valami ahhoz kinézetében hasonló pürésített zöldség. El tudom képzelni, hogy az előző napról maradt némi spenót főzelék (paraj?) van benne.

A tetején egy kevéske mennyiségű növényi eredetű sajtimitáció, de ott is inkább a legfelső réteg tészta sült olyan ropogósan szárazra, hogy azt ember elrágni se tudja. Ráadásul még a sót is kihagyták, ami enyhíthetett volna az ízvilágon. Valószínűleg féltették a világbajnoki címüket, és a sóhiánnyal próbálták bebiztosítani az első helyüket. Ezennel megnyugtatom őket, anélkül is magasan a legrosszabbak, viszont legalább drágák is.

Minek mentem én megint oda? Mea culpa, mea maxima culpa.

A bejegyzés trackback címe:

https://konnyuipari-etterem.blog.hu/api/trackback/id/tr606890589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása